Vakmensen

“Twee Peters weten meer dan één...”

...en de ene Peter is de andere niet!

Peter Kwinten is gegrepen door letters, logo’s en kleuren èn weet hoe je een merk verkoopt. Peter Wiertz kan precies vertellen welk type inkt zich staande houdt op welk (veeleisend) materiaal. En de overeenkomst? Beide Peters denken graag "buiten de kaders". Eind jaren ’80 startten onze carrières in reclameland. Met Kwintz combineren we onze kennis en connecties om uw idee om te zetten in het juiste product.

Kleurrijk en vasthoudend team

Om ons heen werkt een bijzonder team van creatievelingen en doorzetters. De textieldeskundige die ook echt iets kan met naald en draad. De creatieve ontwerper/verkoper die, na ruim 10 jaar, nog iedere dag met frisse, kritische blik naar ons bedrijf kijkt. De beletteraar met een leven lang grafische ervaring. De administrateur die haar ordners op kleur sorteert. De kilometervreter die alles liefst met een strikje eromheen aflevert. Onze twee 'bezige bijen' in De Klomp èn Reeuwijk, die als 'Haarlemmer olie' onze processen steeds weer goed op gang weet te houden. En natuurlijk onze 'pensionado' die van geen ophouden weet.

Ook onze leveranciers zijn bevlogen specialisten, die we voortdurend op scherp zetten met nieuwe ideeën. Net als wijzelf: gedreven professionals met liefde voor het vak.

Peter Kwinten - verdiept zich in de mens

“Als ik de mens achter de ondernemer leer kennen, kan ik mijn rol als adviseur optimaal vervullen. Ik ben klankbord èn wegwijzer in de steeds complexere reclamewereld. Ik begeleid u niet per definitie naar het product waar u om vraagt, maar denk mee over het product dat u nodig heeft. Mijn jarenlange ervaring in reclame, marketing en vormgeving klinkt uiteraard door in dit advies.”

Peter Wiertz - verdiept zich in de techniek

“Van drukinkt tot textielgaren en van UV- en zeefdrukinkt tot nalichtende materialen: ik ken de juiste combinatie van ondergrond, opdruk en techniek. De 'kunst' van het bedrukken kent geen geheimen voor me. Heeft u een bedrukkingsuitdaging? Ik zoek net zo lang tot ik voor u het perfecte samenspel heb gevonden".

Onze lokale reclamebedrijven geven vorm aan uw ideeën en vragen.

Webshops met bijzondere,
specialistische bedrukte producten

Een kleurrijk team van creatievelingen.
Twee Peters weten meer dan één!

Kwintz BV
Edisonstraat 17  •  2811 EM   Reeuwijk  •  085 - 486 23 60  •   info@kwintz.nl

Kwintz BV
Edisonstraat 17
2811 EM   Reeuwijk
085 - 486 23 60
info@kwintz.nl

 

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 Kjoew! | Realisatie: Arco