Bel nu 085 - 486 23 61 of mail

Vakmensen

“Twee Peters weten meer dan één...”

...en de ene Peter is de andere niet!

Peter Kwinten is gegrepen door letters, logo’s en kleuren èn weet hoe je een merk verkoopt. Peter Wiertz kan precies vertellen welk type inkt zich staande houdt op welk (veeleisend) materiaal. En de overeenkomst? Beide Peters denken graag "buiten de kaders". Eind jaren ’80 al startten hun carrières in de grafische branche en in reclameland. Met Kwintz combineren ze hun kennis, ervaring en connecties om uw behoefte in te vullen met het juiste product.

Kleurrijk en vasthoudend team

Om hen heen werkt een bijzonder team van creatievelingen en doorzetters. Een textieldeskundige die ook echt iets kan met naald en draad. De commerciële administrateur die zelfs haar ordners op kleur sorteert. Een kilometervreter die alles liefst met een strikje eromheen aflevert. De niet te stoppen 'bezige bij' met groene vingers in De Klomp. Onze zingende 'dierenvriend', die naast de nodige administratieve ervaring, ook nog over "het oog" beschikt en werkelijk prachtige plaatjes kan schieten. Onze leergierige 'jonge hond', een (nu al) bevlogen en vakkundig beletteraar, die er enthousiast 'op los rapt' en met zijn drone zaken graag van bovenaf bekijkt. En natuurlijk, niet te vergeten, de allround 'pensionado', die als 'rots in de branding' van geen ophouden weet.

De leveranciers zijn bevlogen specialisten, die ze voortdurend op scherp kunnen en mogen zetten met nieuwe ideeën. Zij zijn net als zijzelf: gedreven professionals met liefde voor het vak.

Peter Kwinten - verdiept zich in de mens

“Als ik de mens achter de ondernemer leer kennen, kan ik mijn rol als adviseur optimaal vervullen. Ik ben klankbord én wegwijzer in de steeds complexere wereld van bedrukken en reclame maken. Ik begeleid u niet per definitie naar het product waar u om vraagt, maar denk mee over het product dat u nodig heeft. Mijn jarenlange ervaring in reclame, marketing én vormgeving klinkt uiteraard door in dit advies.”

Peter Wiertz - verdiept zich in de techniek

“Van drukinkt tot textielgaren en van UV- en zeefdrukinkt tot nalichtende materialen: ik ken de juiste combinatie van ondergrond, opdruk en techniek en ik stroop daarbij ook graag zelf 'de mouwen op'. De 'kunst' van het bedrukken kent geen geheimen voor me. Heeft u een bedrukkingsuitdaging? Ik zoek net zo lang tot ik het perfecte samenspel van de delen voor u heb gevonden".

 

Maak ook kennis met Kwintz.

Mogen wij u ook van dienst zijn?

We schuiven graag bij u aan voor een gesprek.
Bel 085 - 486 23 61 voor een vrijblijvende afspraak.

Sparringspartners met meer dan 150 jaar ervaring in bedrukken.

Onze lokale reclamebedrijven geven vorm aan uw ideeën en vragen.

Leveranciers van, op maat gemaakte, bedrukte producten.

Kwintz BV
Jan Tinbergenstraat 24 B/C  •  2811 DZ   Reeuwijk  •  085 - 486 23 60  •   info@kwintz.nl

Kwintz BV
Jan Tinbergenstraat 24 B/C
2811 DZ   Reeuwijk
085 - 486 23 60
info@kwintz.nl

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 Kjoew! | Realisatie: De Goudse Wolf

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 Kjoew!
Realisatie: De Goudse Wolf