Vakmensen

“Twee Peters weten meer dan één...”

...en de ene Peter is de andere niet!

Peter Kwinten is gegrepen door letters, logo’s en kleuren èn weet hoe je een merk verkoopt. Peter Wiertz kan precies vertellen welk type inkt zich staande houdt op welk (veeleisend) materiaal. En de overeenkomst? Beide Peters denken graag "buiten de kaders". Eind jaren ’80 al startten hun carrières in reclameland. Met Kwintz combineren ze hun kennis en connecties om uw idee om te zetten in het juiste product.

Kleurrijk en vasthoudend team

Om hen heen werkt een bijzonder team van creatievelingen en doorzetters. Een textieldeskundige die ook echt iets kan met naald en draad. De beletteraar met een leven lang grafische ervaring. De administrateur die zelfs haar ordners op kleur sorteert. Een kilometervreter die alles liefst met een strikje eromheen aflevert. Twee 'bezige bijen' in De Klomp èn Reeuwijk, die als 'Haarlemmerolie' alle processen steeds weer goed op gang weet te houden. De meer dan ervaren grafisch-sales-professional, die net als in zijn hobby, (bijna) altijd de juiste snaar weet aan te slaan. Onze zingende 'dierenvriend', die naast de nodige administratieve ervaring, ook nog over "het oog" beschikt en werkelijk prachtige plaatjes kan schieten. Onze leergierige 'jonge hond', die er graag 'op los rapt' en met zijn drone zaken graag van bovenaf bekijkt. Een natuurlijk, niet te vergeten, de allround 'pensionado', die als 'rots in de branding' van geen ophouden weet.

De leveranciers zijn bevlogen specialisten, die ze voortdurend op scherp mogen zetten met nieuwe ideeën. Zij zijn net als zijzelf: gedreven professionals met liefde voor het vak.

Peter Kwinten - verdiept zich in de mens

“Als ik de mens achter de ondernemer leer kennen, kan ik mijn rol als adviseur optimaal vervullen. Ik ben klankbord èn wegwijzer in de steeds complexere reclamewereld. Ik begeleid u niet per definitie naar het product waar u om vraagt, maar denk mee over het product dat u nodig heeft. Mijn jarenlange ervaring in reclame, marketing en vormgeving klinkt uiteraard door in dit advies.”

Peter Wiertz - verdiept zich in de techniek

“Van drukinkt tot textielgaren en van UV- en zeefdrukinkt tot nalichtende materialen: ik ken de juiste combinatie van ondergrond, opdruk en techniek. De 'kunst' van het bedrukken kent geen geheimen voor me. Heeft u een bedrukkingsuitdaging? Ik zoek net zo lang tot ik het perfecte samenspel van de delen voor u heb gevonden".

Onze lokale reclamebedrijven geven vorm aan uw ideeën en vragen.

Webshops met bijzondere,
specialistische bedrukte producten

Een kleurrijk team van creatievelingen.
Twee Peters weten meer dan één!

Kwintz BV
Jan Tinbergenstraat 24 B/C  •  2811 DZ   Reeuwijk  •  085 - 486 23 60  •   info@kwintz.nl

Kwintz BV
Jan Tinbergenstraat 24 B/C
2811 DZ   Reeuwijk
085 - 486 23 60
info@kwintz.nl

 

Algemene voorwaarden | Privacy statement | © 2018 Kjoew! | Realisatie: Arco